Γλώσσα

Ανακοινωση

ΕΠΕΙΓΟΝ: Ανακοίνωση για δήλωση συμμετοχής στις διαδικτυακές εξετάσεις χειμερινού εξαμήνου 2023-2024

08/02/2024

Σύμφωνα με την απόφαση Συγκλήτου που αφορά στις εξ αποστάσεως εξετάσεις μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου, οι φοιτητές καλούνται να εισέλθουν στο περιβάλλον ηλεκτρονικής γραμματείας https://students.auth.gr και να επιλέξουν Εξυπηρέτηση> Συμμετοχή στην επόμενη εξεταστική περίοδο (https://students.auth.gr/#/requests/ExamPeriodParticipateActions/apply) για να υποβάλουν τη δήλωση πρόθεσης συμμετοχής τους από την Πέμπτη 8/2/2024 μέχρι και την Τετάρτη 14/2/2024. Τα μαθήματα που εμφανίζονται στη δήλωση για τις εξετάσεις είναι αυτά που έχουν επειλέξει στη δήλωση μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου 2023-2024.

Σε περίπτωση που από τη λίστα των μαθημάτων λείπει κάποιο μάθημα ενώ υπάρχει στη δήλωση μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο, παρακαλούμε τους φοιτητές να απευθυνθούν στη Γραμματεία, πριν υποβάλουν δήλωση πρόθεσης συμμετοχής στις εξετάσεις.

Σημαντική διευκρίνιση: Η δήλωση συμμετοχής στις εξ αποστάσεως εξετάσεις μπορεί να υποβληθεί μόνο μία φορά και δεν μπορεί να τροποποιηθεί. 

- Για ζητήματα που αφορούν τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος θα πρέπει να απευθύνονται στον αντίστοιχο διδάσκοντα.

- Για τεχνικά προβλήματα της εφαρμογής ηλεκτρονικής γραμματείας https://students.auth.gr μπορούν να επικοινωνούν με το ΚΗΔ στη διεύθυνση support@auth.gr."

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα μαθήματα που έχουν ήδη εξεταστεί δεν θα γίνει δήλωση συμμετοχής. Μόνο για τα μαθήματα που απομένουν.