Γλώσσα

Ανακοινωση

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μελών ΔΕΠ για συμμετοχή στις Συμφωνίες Επιστημονικής Συνεργασίας 2022

29/08/2022

Μέλη ΔΕΠ: Εξερχόμενοι

Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε Πρόγραμμα Εργασίας έτους 2022 (για μέλη ΔΕΠ)

Αξιότιμα μέλη ΔΕΠ,

Σας προσκαλούμε να υποβάλλετε εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε Πρόγραμμα Εργασίας του έτους 2022, στο πλαίσιο Συμφωνιών Επιστημονικής Συνεργασίας του Α.Π.Θ. με Ιδρύματα του εξωτερικού, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες.

Σας επισυνάπτουμε την κατάσταση των Συμφωνιών (20) που έχουν επιλεγεί ανά χώρα (Αλβανία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Αίγυπτος, Βόρεια Μακεδονία, Γερμανία, Ισραήλ, Ν. Κορέα, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ), όπου αναφέρονται τα συμμετέχοντα Τμήματα και οι υποχρεώσεις.  Το ΑΠΘ καλύπτει τα οδοιπορικά έξοδα, ενώ ανάλογα με τη Συμφωνία, ορισμένα Πανεπιστήμια ενδέχεται να καλύπτουν διαμονή και ημερήσια αποζημίωση (αναγράφεται στη συνημμένη κατάσταση).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε κάποιο Πρόγραμμα, πραγματοποιώντας επιστημονική επίσκεψη σε ένα από τα αναφερόμενα Πανεπιστήμια, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση  και να την υποβάλετε ηλεκτρονικά στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων (internat-rel@auth.gr) έως την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022, συνοδευόμενη από αποδεικτική αλληλογραφία αποδοχής σας από συνάδελφό σας στο συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο που σας ενδιαφέρει (Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης και γραπτής αλληλογραφίας αποδοχής: Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022).

Η αξιολόγηση των υποψηφίων και η προτεραιότητα της υλοποίησης του προγράμματος θα εξαρτηθεί, αφενός μεν από τους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους του Α.Π.Θ. και αφετέρου από την ήδη υπάρχουσα ή προβλεπόμενη επιστημονική δραστηριότητα, η οποία θα πιστοποιείται από την επισυναπτόμενη γραπτή αλληλογραφία αποδοχής σας από συνάδελφό σας στο συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο που σας ενδιαφέρει.

Η υλοποίηση του προγράμματος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 2.12.2022, ώστε να υπάρχει το χρονικό περιθώριο απόδοσης εκ μέρους σας προς την Οικονομική Υπηρεσία του ΑΠΘ (προθεσμία απόδοσης δικαιολογητικών έως 9.12.2022). Το σύνολο των οδοιπορικών σας εξόδων θα σας καταβληθεί μετά την ολοκλήρωση της μετακίνησης και της απόδοσης και ως το τέλος του οικονομικού έτους.

 

Με τιμή,
Δήμητρα Μεντεκίδου
Προϊσταμένη
Τμήμα Διεθνών Σχέσεων
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
54124, Θεσσαλονίκη
τηλ: +30 2310 996742
e-mail: internat-rel@auth.gr