Γλώσσα

Ανακοινωση

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 2019 – Κατάθεση Πρωτοκόλλων Συνεργασίας

01/05/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες

Σας ενημερώνουμε ότι τα πρωτόκολλα συνεργασίας θα τα παραδώσετε στη Γραμματεία της Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Γεωπονίας, στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ Α.Π.Θ., ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ, την περίοδο από 6 ΜΑΙΟΥ 2019 μέχρι 8 ΜΑΙΟΥ 2019 και ώρες 12:00-14:00.

Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να καταθέσετε όλοι/ες οι φοιτητές/τριες το «Πρωτόκολλο Συνεργασίας – Κανονική Πρακτική 2019» σε τρία (3) αντίτυπα, ενώ οι φοιτητές/τριες που επελέγησαν για ΠΡΑΚΤΙΚΗ – ΕΣΠΑ θα πρέπει να καταθέσουν επιπλέον το «Πρωτόκολλο Συνεργασίας – Πρακτική ΕΣΠΑ 2019» σε τέσσερα (4) αντίγραφα.

Σημειώνεται ότι θα πρέπει να έχει γίνει συμπλήρωση όλων των απαραίτητων πεδίων στα πρωτόκολλα συνεργασίας. Προσοχή!! Όχι αυτά που αναγράφουν ότι «συμπληρώνεται από το Α.Π.Θ.» .

Επίσης οι υπογραφές ΟΛΩΝ των πρωτοκόλλων θα πρέπει να είναι ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ (Προσοχή!! Όχι φωτοτυπία) όπου πρέπει οπωσδήποτε να μπει και η Σφραγίδα του Φ.Υ.

Τέλος όλοι οι φοιτητές μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΜΑΪΟΥ 2019 τα στοιχεία του Φορέα Υποδοχής στην ιστοσελίδα.

http://www.agro.auth.gr/ΣΠΟΥΔΕΣ/ΠΡΑΚΤΙΚΗ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στον Αν. Καθηγητή κ. Π. Γεωργίου (τηλ. 2310 998752, e-mail: agropraktiki@agro.auth.gr).

 

Εκ Μέρους της Ομάδας Υλοποίησης

της Πρακτικής Άσκησης

 

Πανταζής Ε. Γεωργίου

Αν. Καθηγητής