Γλώσσα

Ανακοινωση

Πρακτική Άσκηση 2017: Επιλογή Φορέα Υποδοχής και Κατάθεση Πρωτοκόλλων

03/05/2017

Πρακτική Άσκηση 2017: Επιλογή Φορέα Υποδοχής και Κατάθεση Πρωτοκόλλων

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες

Σας ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ πως όσοι από εσάς είστε στον κατάλογο εγγραφέντων φοιτητών/τριων για Πρακτική Άσκηση 2017, θα πρέπει ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΜΑΪΟΥ 2017 να αναζητήσετε και να επιλέξετε το Φορέα Υποδοχής (Φ.Υ.) που θα ασκηθείτε το καλοκαίρι έχοντας μαζί σας το πρωτόκολλο συνεργασίας σε δύο (2) αντίγραφα (http://www.agro.auth.gr/praktiki/protokollo_kanoniki2017.pdf) τα οποία θα συμπληρώσει και θα υπογράψει ο Φ.Υ. και τα οποία θα παραλάβετε.

Προσοχή στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ: (i) ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ και ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ "ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ", (ii) ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ: ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ-ΕΣΠΑ.

Οι φοιτητές/τριες που επελέγησαν για ΠΡΑΚΤΙΚΗ – ΕΣΠΑ θα πρέπει να εκτυπώσουν επιπλέον το πρωτόκολλο συνεργασίας – ΕΣΠΑ σε δύο (2) αντίγραφα (http://www.agro.auth.gr/praktiki/protokollo_espa2017.pdf) τα οποία θα υπογράψει ο Φ.Υ. και θα παραλάβουν. Η διάρκεια της Πρακτικής στην περίπτωση αυτή είναι ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ. Επίσης οι ίδιοι φοιτητές θα πρέπει να ενημερώσουν το Φ.Υ. για την εγγραφή του στο σύστημα ΑΤΛΑΣ και την παροχή θέσης Πρακτικής Άσκησης.

Επίσης, όλοι οι φοιτητές μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΜΑΪΟΥ 2017 τα στοιχεία του Φορέα Υποδοχής στην ιστοσελίδα.

http://www.agro.auth.gr/ΣΠΟΥΔΕΣ/ΠΡΑΚΤΙΚΗ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

 

Στη συνέχεια, τα πρωτόκολλα συνεργασίας θα τα παραδώσετε στη Γραμματεία της Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Γεωπονίας, στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ Α.Π.Θ., ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ, την περίοδο από 8 ΜΑΙΟΥ 2017 μέχρι 12 ΜΑΙΟΥ 2017 και ώρες 10:00-12:00 π.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ.

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στον επ. καθηγητή κ. Π. Γεωργίου (τηλ. 2310 998752, κιν. 6977515770, e-mail: pantaz@agro.auth.gr).

 

Εκ Μέρους της Ομάδας Υλοποίησης

της Πρακτικής Άσκησης

 

Πανταζής Ε. Γεωργίου

Επ. Καθηγητής