Γλώσσα

Ανακοινωση

Πρακτική Άσκηση 2017 - Αναζήτηση και Επιλογή Φορέα Υποδοχής

06/04/2017

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 2017 – ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ / ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΡΕΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

Οι φοιτητές/τριες, που βρίσκονται στον κατάλογο εγγραφέντων φοιτητών/τριων για Πρακτική Άσκηση 2017, θα πρέπει ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΜΑΪΟΥ 2017 να αναζητήσουν και να επιλέξουν το Φορέα Υποδοχής (Φ.Υ.) που θα ασκηθούν το καλοκαίρι έχοντας μαζί τους το πρωτόκολλο συνεργασίας σε 2 αντίτυπα, τα οποία θα συμπληρώσει και θα υπογράψει ο Φ.Υ. και τα οποία θα παραλάβουν.

Προσοχή στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ: (i) ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ: ΙΟΥΛΙΟΣ και ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ "ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ", (ii) ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ: ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ-ΕΣΠΑ.

Οι φοιτητές/τριες που επελέγησαν για ΠΡΑΚΤΙΚΗ – ΕΣΠΑ θα πρέπει να εκτυπώσουν επιπλέον το πρωτόκολλο συνεργασίας – ΕΣΠΑ σε δύο αντίγραφα, τα οποία θα υπογράψει ο Φ.Υ. και θα παραλάβουν. Επίσης οι ίδιοι φοιτητές θα πρέπει να ενημερώσουν το Φ.Υ. για την εγγραφή του στο σύστημα ΑΤΛΑΣ και την παροχή θέσης Πρακτικής Άσκησης.

 

Τέλος όλοι οι φοιτητές μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΜΑΪΟΥ 2017 τα στοιχεία του Φορέα Υποδοχής στην ιστοσελίδα.

http://www.agro.auth.gr/ΣΠΟΥΔΕΣ/ΠΡΑΚΤΙΚΗ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΟΡΕΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στον επ. καθηγητή κ. Π. Γεωργίου (τηλ. 2310 998752, κιν. 6977515770, e-mail: pantaz@agro.auth.gr).

 

Εκ Μέρους της Ομάδας Υλοποίησης

της Πρακτικής Άσκησης

 

Πανταζής Ε. Γεωργίου

Επ. Καθηγητής